Haha! Dagens vits!

En drosjepassasjer ville spørre sjåføren om noe, han bøyde seg derfor fram fra baksetet og kakka sjåføren lett på skuldra. Sjåføren skvatt voldsomt, skreik og mista kontrollen over bilen. Bare så vidt han ikke kræsja med en buss, for over midtrabatten, sneia en syklist, havna opppå fortauet og stoppa rett utafor et butikkvindu.

Det ble stille i drosjen i noen få sekunder, så sa sjåføren, det der må du aldri gjøre igjen, du skremte livskjiten av meg.

Passasjeren skjønte lite, men ba om unnskyldning og sa at han ikke visste at bare en liten kakk på skuldra skulle skremme sjåføren så voldsomt.

Ja, jeg beklager jeg også, sa sjåføren, det er egentlig ikke din feil.

Du skjønner jeg er ny som drosjesjåfør, men har tidligere vært ansatt i et begravelsesbyrå hvor jeg har kjørt likbilen i over tredve år.